Magaxin

Undgå at drukne i rod – få afhentet dit affald derhjemme

Artiklen er sponsoreret.

Byggeprojekter, flytninger, renoveringer, store havedag… Listen kan være lang og der kan være mange grunde til, at affaldet hober sig op derhjemme – båden indendørs og udendørs. Og er affaldet for stort til at være i bilen eller er der ingen bil, til at køre på lossepladsen med, så må man tænke i alternativer, når der skal ryddes op – både i privaten og i virksomheden.

En skræddersyet affaldsløsning til dine behov

Afhentning af affald i København er lige blevet det nemmere, med muligheden for at få hentet dit affald, direkte hjemme på adressen. Så er det de gamle møbler eller tagrester, der fylder ude på plænen, så er der hjælp at hente. Du kan hos Heisenberg Group nemlig bestille et væld af ydelser, når du skal af med det store læs. Du kan både få fingrene i en container til affald, skulle du stå med et projekt, der kaster meget affald af sig over en længere periode. Du kan også få afhentet dit byggeaffald, hvis du ikke selv har mulighed for at få det fragtet til lossepladsen. Og har du ikke plads til en container i hjemmet, så kan du hos Heisenberg Group bestille BigBags til affald i stedet.

Der er intet affald, der ikke kan afhentes

Om det er i privaten eller virksomheden, affaldet hober sig op, så kan det afhentes. Heisenberg Group tilbyder nemlig afhentning af det meste affald, hvad end det handler om gamle møbler, haveaffald, kontorartikler, byggematerialer og meget, meget mere. Og du kan med afhentningen af affaldet være sikker på, at det behandles korrekt, så snart det kommer i nye hænder. Medarbejderne hos Heisenberg Group har nemlig miljøet og FN’s 17 verdensmål i tankerne. Når de ankommer til lossepladsen med dit affald, sørger de nemlig for at sortere det i de helt rette containere og beholdere. 

Kommentarer