Kultur

Sivas annoncerer sin eneste koncert i 2022 i Operaen i København

SIVAS

DET KGL. TEATER, OPERAEN

10. APRIL 2022

Efter en lang pause fra koncerter annoncerer den mest fremtrædende skikkelse i dansk hiphop, Sivas, nu sin eneste koncert i 2022. Du kan opleve ham i Operaen søndag den 10. april 2022 til en koncert der endnu engang viser, at Sivas er helt sin egen. Han lover et show der helt sikkert er Operaens rammer værdigt.

”Jeg har set frem til denne koncert fordi, at jeg vil lave et show der ikke er set før. Jeg vil bruge Huset til at skabe et univers og prøve ting af jeg ikke normalt kan. Men samtidig kan man også forvente at Operaen endelig bliver fyldt med Rezas tunge 808, og produktioner der altid har været meningen at blive spillet i Operaens sal!”

Han debuterede i 2013 med ep’en ’d.a.u.d.a’ og blev det efterfølgende år nomineret til ikke mindre en fem priser ved Danish Music Awards, og vandt prisen for ”Årets danske urbanudgivelse”.

Sivas satte nye standarder for dansk hiphop, skabte et helt nyt musikalsk sprog, og er blevet en af de mest indflydelsesrige kunstnere på den danske rap- og hiphop scene.

Han betragtes bredt som banebrydende for genren, som en af moderne hiphops grundlæggere, og er blevet kaldt for ”din yndlingsrappers yndlingsrapper”.

Sammen med sin faste producer Reza, har han udover ’.d.a.u.d.a’ lavet albummet ’Ultra’ fra 2018, og i 2019 udsendte han sit tredje album ’Contra’.

Soundvenue skrev i sommer: ”Rapperen der introducerede Danmark for autotunet vokal, trap-beats og et helt nyt sprog er (forhåbentligt) snart klar med sit fjerde album. Vi varmer op med at kåre hans ti bedste sange.” tjek artiklen og listen HER

Sivas på socials:

https://www.facebook.com/SIVASOfficiel

https://www.instagram.com/sivas.torbati/

Billetpriser: PL1 400 kr. / PL2 350 kr. / PL3 300 kr. / PL4 250 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter fredag 19. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale: torsdag 18. november kl. 10.00

Kommentarer