Kultur

Kira and the Kindred Spirits genoplives i anledning af 20 års jubilæum for debut!

Kira and the Kindred Spirits genoplives i anledning af 20 års jubilæum for debut!

“Vi spillede vores debut koncert på Rust tilbage i 2002, kort tid efter Happiness saves lives blev sendt på gaden. Det var en stor aften, hvor alt var på spil for vores dugfriske orkester. Derfor bliver det særligt nostalgisk for os at vende tilbage til Rust med en fejring af 20 året for vores debutplade, som opvarmning til vores jubilæumsturné”.

I anledning af 20 året for Kira and the Kindred Spirits debut plade “Happiness saves lives”, har bandet besluttet sig for at samles igen og tage på landevejen og gamle fans kan glæde sig til at høre de bedste sange fra ovennævnte plade, samt de 2 øvrige udgivelser bandet nåede at lave inden de gik hver til sit i 2007. 

Kira and the kindred spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind og udland i de 6 år bandet var aktive og var kendt som et af de stærkeste live bands i DK i deres tid og høstede adskillige roser i både ind og udland for deres energiske og ekspressive koncerter. 

I oktober 2018 blev Rune Kjeldsen tildelt Gudman prisen og ved denne lejlighed samledes bandet for første gang i 11 år og optrådte med 5 sange som afslutning på aftenen og spillede efterfølgende en enkelstående koncert på VEGA i 2019.

Og nu tager de altså på landevejen igen og glæder sig til at genoplive ånden fra en svundne tid.

Happiness saves lives blev til da Kira Skov som 25 årig vendte hjem efter 8 turbulente år i London og Los Angeles. Materialet på debuten står råt og ufiltreret i både produktion og performance og resonerer hendes tidlige ungdoms rejse. Bandet ser stadig denne plade som deres svendestykke. De producerede selv og sange som Save Me, Losing You, Kings Kitchen og Unimpressed definerede deres lyd og sparkede for alvor karrieren i gang. 

Billetsalget starter tirsdag 30. november kl. 10.00

Kommentarer