Navnenyt

Erfaren organisationsmand fra Virum i spidsen for EjendomDanmark

Foto: EjendomDanmark.

EjendomDanmark har ansat Peter Stenholm som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Dansk Industri. Grøn omstilling og medlemsbesøg landet rundt står højt på den nye direktørs opmærksomhedsliste.

Peter Stenholm vil senest fra 1. maj tiltræde som administrerende direktør i erhvervsorganisationen EjendomDanmark. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i Dansk Industri, hvor han har stået i spidsen for DI Byggeri.

”Ejendomsbranchen er under rivende udvikling. Den grønne omstilling, digitalisering og demografiske ændringer medfører store forandringer. Peter har et indgående kendskab til at lede organisationer i forandring, og han er den helt rigtige til at ruste EjendomDanmark til fremtiden,” siger bestyrelsesformand i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen og fortsætter.

”Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, men i sidste ende var valget let. Peter er en erfaren og sympatisk chef, der kan styrke organisationens daglige arbejde og bringe os endnu tættere på vores medlemmer. Han har samtidig ’mursten i blodet’ og politisk næse, så Peter Stenholm er den helt rigtige til at stå i spidsen for vores sekretariat og levere de rigtige løsninger til ejendomsbranchen,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Peter Stenholm glæder sig til at rykke ind i EjendomDanmark og komme i gang med arbejdet. Men allermest glæder han sig til at møde aktørerne i branchen.

”Jeg vil prioritere det utroligt højt at komme ud og møde vores medlemmer over hele landet. Det er medlemmerne, der ved, hvor skoen trykker, og dermed hvordan vi bedst kan sikre, at ejendomsbranchen er rustet til fremtiden. Der er ingen tvivl om, at jeg også vil bruge rigtig meget tid på, at branchen står rigtigt, når det kommer til bæredygtighed, socialt ansvar og klima. Både når der skal forhandles grønne reformer nu og her – og i de kommende års debat om at nå Danmarks klimamålsætninger,” siger Peter Stenholm.

Peter Stenholm er 56 år gammel og har været direktør i Dansk Byggeri og senest vicedirektør og branchedirektør i DI, ligesom han tidligere har arbejdet i HTS, Dansk Arbejdsgiverforening og Forsvarsministeriet. Peter Stenholm har en baggrund som advokat, bor i Virum, er gift og har 2 sønner.

Kommentarer