Lyngby

Censuum åbner i Lyngby Storcenter

Se billedserie

Med nogle måneders åbning af deres første butik i Nørre Farimagsgade i København i bagagen sigter stormagasinet Censuum efter ny-åbninger i hele landet.

1. december 2021 åbner Censuum således, til det innovative detailkoncept, deres anden lokation. Denne gang i Lyngby Storcenter med en placering tæt på Matas i stueetagen. Ud over de indendørs 300 M2 butiksareal får Censsum også et udendørsareal til rådighed og her skal der bidrages med siddepladser og udeservering.

Konceptet med at bygge en fysisk markedsplads for primært ansvarlige online brands er også i Lyngby omdrejningspunktet. Censuum lykkes rigtig godt med dette. Det viser sig, at der har været et hul i markedet og det fysiske retail space, der hos Censuum er bygget til oplevelser, sanselighed og ikke mindst vidensdeling går godt i tråd med forbrugernes ønsker. Samtidigt kan man få sit produkt, der ellers ofte kun sælges online, med sig hjem efter købet.

”Vi har nogle stærke online-brands i vores portefølje, som vi gerne vil tilbyde muligheden for at udvide deres fysiske tilstedeværelse ikke bare via vores lokation i København, men også gennem attraktive lokationer på tværs af hele landet,” siger Dennis Hyldgaard Eriksen, CEO og co-founder af Censuum.

Gennem hele udviklingen af Censuum samt eksekveringen af åbningen af den første butik i Nørre Farimagsgade har strategien været at vækste små og mellemstore brands i det fysiske stormagasin, bringe mere ansvarlighed ind i den danske detailhandel og ikke mindst bekæmpe butiksdøden og bidrage til mere liv i byens kvarterer.

“Vi vil gerne være en destination, man har lyst til at gå på opdagelse i, blive inspireret i, og hvor man shopper ansvarligt. Vi ser forbrugerne som fans, der skal serviceres med events, oplevelser og muligheden for at møde skaberne af de enkelte brands. Samtidigt vil vi også gerne bidrage til et lokalområde og give liv til det. Det er i princippet ligegyldigt, hvor vi ligger, for vi vil gerne være et sted, hvor folk tager bevidst hen for at besøge. Det skal være en oplevelse at handle her,” udtaler Dion Guldberg, CXO og co-founder af Censuum.

I Lyngby storcenter butikken findes både velkendte ”Censuum brands” samt nye tilkommer til brand porteføljen – her i blandt: Lab Fresh, Cph Cartel, Woden, Nuori, The Organic Company, Pyk, etc.

Om Censuum

Censuums vision er at fremme iværksætteri og skabe bedre forhold for mikro-, små- og mellemstore virksomheder ved at nedbryde barrierer i detailhandlen. Det skal ske ved samtidig at fremme bæredygtige alternativer til produkterne i den etablerede detailhandel og styrke transparens for forbrugerne – og derigennem at fremme liv og lokalmiljøer gennem en sprudlende detailhandel som samlingspunkt, jobskaber og vækstdriver. Censuum blev stiftet i 2020. www.censuum.dk.

Kommentarer